Taide

Taide on minulle tapa olla, hengittää ja elää. Olen piirtänyt niin kauan kuin muistan, kuvannut ympärillä näkyvää maailmaa (pääasiassa) kaksiulotteisesti. Taide antaa voimaa arkeen, luo polkuja eri maailmoihin vähän kuten hyvä kirja. Taidetta saa tulkita jokainen katsoja omasta lähtökohdastaan, omasta elämästään ja kokemusmaailmastaan käsin.

Olen aina halunnut tehdä taidetta työkseni. Mikä voisi olla parempaa kuin tehdä työkseen jotain, mitä todella rakastaa ja joka voi tuottaa myös muille iloa ja elämyksiä.

Näiltä sivuilta löydät esimerkkejä tekemistäni maalauksista sekä kuvitustöistä. Maalaan pääasiassa akvarelliväreillä (vesiväreillä), mutta pidän myös muista tekniikoista kuten tussipiirustus, lyijykynä, akryyli- ja öljyvärimaalaus. Aiheena ihminen kiehtoo minua ja viime vuosina olen myös kiinnostunut upeasta Lapin luonnosta eläimineen.

Nautin myös kuvataiteen opettamisesta lapsille ja nuorille ja miksei aikuisillekin. Olen suorittanut harjoitteluja Rovaniemen peruskouluissa, sijaistanut mm. Vieremän peruskoulussa ja lukiossa sekä Hämeenlinnassa Vanajaveden opistossa, jonka kuvataidekoulu LaKussa olen myös suorittanut kenttäharjoittelun aineenopettajaopinnoissani.


Seuraa Facebookissa

Seuraa taidettani helposti Facebookin kautta (päivitysten saaminen omaan uutisvirtaan vaatii rekisteröitymisen).